espa

Εύκαμπτη Πέτρα Επικάλυψης εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Η ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΙΜΑΧΟ.ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ:

  • Η ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΉ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.
  • ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ (Π.Χ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
  • ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΣΜΗ ΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
  • ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ.
  • ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΥΦΩΝ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΟΜΑΤΑ.
  • ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΓΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Νέα και Ταχύτατη μέθοδος Θερμοπρόσοψης

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε." ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ EASY THERM ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΒΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 200Χ50 cm.

ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS120 (ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΒΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΟΒΑ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ Η ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ Η ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΤΛΠ. Η ΕΝΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΣΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΦΡΟ PU (ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ) ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ Τ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΕΙΟ ΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΣΚΟΤΙΕΣ.

Κεραμίδια σε όλα τα Σχέδια και Χρώματα

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΠΛΕΩΝ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ , ΓΑΛΛΙΚΟ , ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ(ROOF TILE). ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΝΑΛΕΙΩΤΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΧΡΩΜΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Η ΠΑΡΙΣΙΟΥ Κ.Τ.Λ.Π.

Αποκομιδή Μπάζων με τον πιο έξυπνο τρόπο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΟΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ΧΩΝΙ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ , ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΙΣΕΙΣ Ο ΚΑΔΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 5 Η 3 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 Η 1,5 ΚΤΛΠ. , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.

Καινοτόμο Κεραμίδι απο την ΧΑΛΚΙΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΤΡΟΧΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΙΔΕΧΩΝΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΤΑ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ" , ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΤΑ "ΡΩΜΑΙΚΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΤΑ "ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ".ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ.

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΛΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ Η ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ , ΑΛΛΑ ΠΙΟ "ΕΥΠΛΑΣΤΑ" ΚΤΛΠ.ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 70-80%.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ Η ΕΞΑΛΥΦΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ;

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ" ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΩΧΡΑΣ(ΚΙΤΡΙΝΟ) ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ "ΚΑΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ "ΚΑΨΙΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ , ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Η ΧΑΛΚΙΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΕΧΩΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΑΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ , ΤΟ ΑΣΤΑΡΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΙΔΕΑ , ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Δομικά Υλικά Κρητικού

Όπως κάνουμε από το 1958, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα βρούμε μαζί τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και μάλιστα σε ανταγωνιστικότατες τιμές.

epanek

Επικοινωνία

Λ. ΦΥΛΗΣ ΘΕΣΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 13341

Τηλ: 2102475540

Email: domika.ylika.kritikoy.epe@gmail.com

Ακολουθήστε μας