Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΠΕΤΡΑΣ.

 


Η ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΠΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΙΜΑΧΟ.ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ:

  • Η ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΜΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΉ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.
  • ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ (Π.Χ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
  • ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΣΜΗ ΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΖΑΚΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
  • ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ.
  • ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΥΦΩΝ , ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΟΜΑΤΑ.
  • ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΓΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

       


ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ Η ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.