Η ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ`ΟΙΚΟΝ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΒΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ (ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΨΥΞΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ , ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ , ΠΟΙΟΤΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ , ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.


ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε." ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ EASY THERM ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΒΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 200Χ50 cm. 

ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS120 (ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΒΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΟΒΑ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ Η ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ Η ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΤΛΠ. Η ΕΝΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΣ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΣΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΑΦΡΟ PU (ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ) ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ Τ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΕΙΟ ΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΣΚΟΤΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

 

 ΤΟ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΤΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΙΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ , ΤΙΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΤΛΠ.


Η ΝΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ , ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ , ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ "ΕΝΟΧΛΗΣΗ" ΣΤΟ ΕΡΓΟ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ!