ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.


 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΝΩΤΕΣ.ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΡΕΙ ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ , ΚΟΛΛΗΤΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΛΕΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΕΛΥΦΟΣ".ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ 20-30 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ , ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΠΟΣΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ;ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΚΕΛΥΦΟΣ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ , ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΓΗ , ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ , ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "ΓΙΑΠΙ".ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ.

 


 

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ N-THERMON ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.

ΤΟ N-THERMON ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΧΟΥΣ (ΜΟΛΙΣ 6-9mm) ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ.ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΛΥΦΟΣ" , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
  2. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΑΝ ΒΑΦΑΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
  3. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.
  4. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΟ , ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ.
  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΤΟ N-THERMON ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΡΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΙΤΕ.