ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

 

  • ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΒΛΑ.Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΩΝ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΩΣΗ , ΑΡΑ ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΟΧΗ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ.
  • ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ,ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΕΣ ΥΔΑΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ.Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΜΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΕΥΡΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΛΥΣΗ.
  • ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ,ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΑΚΩΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
  • ΟΙ ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΟΜΩΝ.ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΒΑΡΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ.
  • ΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ.

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΩΝ(ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΟΜΠΕΣ).Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ , ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΝΤΥΣΙΜΟ" ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩ (ΜΑΡΜΑΡΟ,ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ,ΞΥΛΟ ΚΤΛΠ.) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ.