ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ , ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΩΣ, ΕΝΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΛΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ , ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ Η ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΟΥ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

  • ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ. Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΩΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΦΘΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ.ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ(ΤΟ ΠΛΕΩΝ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ D-1 ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) , ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ , ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΥΛΙΚΑ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ  ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΟΝΩΣΗ ΠΙΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ.

  • ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. ΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΑΛΛΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ , ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ(ΟΠΩΣ ΟΙ GOLD ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΚΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ(ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΒΑΝΟΥΣ) Η ΚΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ(ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

  • ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ. ΣΤΟΚΟΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΗΣΜΑΤΟΣ , ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΚΟΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ , ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32 ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ.

  • ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΟΒΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΑΣΠΕΣ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ) , ΠΕΤΑΧΤΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ , ΕΤΟΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΟΣΟΒΑΔΕΣ , ΓΥΨΟΣΟΒΑΔΕΣ , ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΕΛΥΦΟΣ , ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ , ΕΤΟΙΜΟΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΙ ΣΟΒΑΔΕΣ , ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΟΒΑΔΕΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΒΑΨΙΜΟ)ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Η ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ , ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΗ.

  • ΧΗΜΙΚΑ ΒΕΛΤΙΟΤΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΒΕΛΤΙΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΩΝΤΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΒΑ(ΟΠΩΣ ΤΟ D-20 ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) , ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ , ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ , ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

  • ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ. ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΒΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΡΗΓΜΑΤΩΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ(Π.Χ. ΓΕΩΥΦΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΗΠΟΣ , ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ , ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΤΛΠ.).

  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

 

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ , ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ , ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ  ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΜΙΑ.ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.