Η ΜΟΝΩΣΗ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΟ , ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΗΧΟΜΟΝΩΜΕΝΟ.Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΗΜΑ.

ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΕΙΑΣ , ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ , ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

  • ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΛΙΣΜΟ (ΚΟΛΩΝΕΣ , ΔΟΚΑΡΙΑ) , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ).ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DOW ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.

 

  • Ο ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ. Ο ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟΣ.ΔΙΑΤΙΘΕΤΕ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ , ΣΕ ΡΟΛΛΟ , ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΟΤΕΤΣΟΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , ΣΕ ΕΤΟΙΜΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΙΧΕΙΑ.Η ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.Ο ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ , ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

 

  • ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ. ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΩΝΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ 100%.ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ.ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΣΥΓΚΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ , ΜΕ ΨΗΦΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΘΕΙ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΗΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΘΕΙ.ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΕΣ.

 

  • ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

 

ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.ΕΑΝ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.