ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(ΣΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ)ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ  ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ,ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.

 

ΤΟ HERACLES ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΙΑ ΤΩΝ 5Ο ΚΑΙ 25 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΤΟΧΗΣ 32,5R.

ΤΟ HERACLES ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ 52,5R.KAI ΑΥΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΚΙΑ ΤΩΝ 25 ΚΑΙ 50 ΚΙΛΩΝ.

ΤΟ BASIS ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 42,5M ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΚΙΛΩΝ.

 

ΤΟ ΠΥΡΟΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.


ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ "ΚΑΘΑΡΑ" , ΤΑ ΤΑΧΥΠΗΚΤΑ , ΤΑ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ(ΓΕΦΥΡΕΣ) ΚΤΛΠ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΠΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΜΕ.