ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΤΙΣΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΙ ΔΙΑΤΡΥΤΟΙ ΚΥΒΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΧΤΙΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΛΑΣΠΗ" ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΜΟ,ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΑΣΒΕΣΤΗ.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΤΟΥΒΛΩΝ ΕΙΝΑΙ 5.

  • ΤΑ ΜΟΝΑ Η "ΜΙΚΡΑ" ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 6*9*19 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ "ΣΦΗΝΩΜΑΤΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.

  • ΤΑ ΔΙΠΛΑ Η "ΜΕΓΑΛΑ" ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 9*12*19 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΙΧΟΠΟΙΕΙΑ.

  • ΤΑ ΕΝΑΜΙΣΙ Η "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 6*12*19 ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΒΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  • ΟΙ ΤΟΥΒΛΙΝΕΣ Η "ΟΓΚΟΤΟΥΒΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΒΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΝΩΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΩΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ.ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΧΥ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

  • ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Η ΓΚΑΝΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ.

 


 

ΕΠΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  • ΤΑ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ.

  • ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  • ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΤΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 50+ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΛΑΙΟ.