ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95% ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.

 • ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 95%.

 • ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΡΜΠΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΟΨΗ ΣΚΕΠΗΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΕΙΑ.

 • ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ FLAT ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ.

 • ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΑ "ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ(ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΛΑΣΠΗ) ΚΑΙ Η ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.

 • ΤΟ ΕΠΙΣΜΑΛΤΟΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΦΘΑΡΤΟ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.


 

ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ  ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

 • ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΦΘΗΝΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ.

 • ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΛΥΩΜΕΝΩΝ ΟΙΚΗΜΑΤΩΝ.

 • ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ  ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΑΙΝΙΟ.ΛΥΣΗ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΦΘΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΩΝΑ , ΧΙΟΝΙ , ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ.

 • ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΜΕ ΑΜΙΑΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ.ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.

 • ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΙΔΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΑΛΛΑ ΧΩΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ.ΙΣΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ.


ΕΠΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΠΗ Η ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ.

 • Ο ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΡΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΚΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΦΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟΥ.

 • ΤΑ ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΙΩΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΟΥΣΤΟ.